Sidan uppdateras inte längre!

Tidigare enheten Barnkultur som främst ansvarade för innehållet på denna sida har upplösts efter omorganisation på Kulturförvaltningen - Fri konst och kultur.

Även denna sida kommer att försvinna när allt material som behöver flyttas har fått en plats.

OBS! Viss information som finns kvar här kan vara utdaterad.

Litteraturveckans utbudskväll 28 mars Göteborgs Stadsmuseum, Norra Hamngatan 12, Wallenstamssalen

Litteraturveckans utbudskväll - Träffa författarna och hör dem berätta om sig själva, sina böcker och sina möten med elever

28 mars 2017 kl. 17.00 - 21.00 Kvällen inleds med mingel och vi bjuder på en smörgås mellan kl. 17-18. Stadsmuseets restaurang är öppen och det går bra att köpa dryck, även i pausen.

Med anledning av 2017 års Litteraturvecka i Göteborg 27-31 mars, då fler än 50 barn- och ungdomsboksförfattare och illustratörer samlas för att göra hundratals klassbesök från förskola till gymnasium – bjuds alla pedagoger och bibliotekarier till en härligt intensiv kväll, för att få lära känna årets författare bättre. Kanske är du redan engagerad i Litteraturveckan, eller så är du nyfiken på vad det är och vill veta mer. Oavsett vilket är den här kvällen för dig!

Författare och illustratörer presenterar sig från kl. 18. Vi avslutar dagen med ett boklotteri. Ta med kontanter till ev. lottköp!  Kvällen är kostnadsfri men anmälan krävs, sista dag för anmälan är 20 mars.

Anmäl dig via den här länkenUtbudskväll på Litterturveckan